Er det fair? Tekst

I dette materiale spørgers der ind til hvad Fair Trade er for en størrelse, hvad retfærdig handel handler om og hvordan Corporate Social Responsibility (CSR) passer ind i hele debatten?

Det er udviklet af Mellemfolkeligt Samvirke, og præsenterer både facts om emnerne, men også cases der bringer viden og virkelighed sammen.

Omfang: 22 sider
Udgivet: 2010
Målgruppe: 8.-10. klasse hhx htx stx
Sprog: Dansk
Tags: CSR retfærdig fair trade case

Benyt materialet i undervisningen

Forløb

Dette materiale er ikke integreret i undervisningsforløb men kan anvendes selvstændigt.

Tilføj til min klasse

Skaf materialet

Noget materiale ligger direkte på vores platform. Andet må du desværre selv skaffe hos tredjemand, men vi har gjort det så nemt, som muligt. Se mulighederne til højre.

Kreditering

Materialet er udviklet af Mellemfolkeligt Samvirke.

Mellemfolkeligt Samvirke giver handlemuligheder for mennesker, som vil tage et medansvar for global bæredygtig udvikling. MS arbejder for forståelse og dialog mellem mennesker. Med samarbejdspartnere fremmer vi folkelig deltagelse og demokratisering i Nord og Syd. MS arbejder for, at fattige og andre marginaliserede mennesker kan realisere deres vision om et værdigt liv.

Materialet kan downloades her, eller hentes på Mellemfolkeligt Samvirkes egen hjemmeside: http://www.ms.dk/graphics/ms.dk/dagens-ms/er%20det%20fair2010.pdf

Hent fil (1,1 MB)