EUs landbrugspolitik Webside

Link til EU's egen side om landbrugspolitikken. Siden indeholder et overblik over landbrugspolitikkens oprindelige problematik, og en mere omfattende oversigt over nutidige udfordringer, relevant lovmateriale samt publikationer om støtten.

Omfang:
Udgivet: Ukendt
Målgruppe: 8.-10. klasse hhx htx stx
Sprog: Dansk
Tags: EU eu støtte landbrug

Benyt materialet i undervisningen

Forløb

Dette materiale er integreret i følgende undervisningsforløb. Hvis du er logget ind som lærer, kan du tilføje et undervisningsforløb til dine klasser, og herefter kan du nemt kommunikere materialet og tilhørende opgaver ud til eleverne.

Den europæiske landbrugsstøtte og dens globale konsekvenser

I dette undervisningsforløb introduceres eleverne til EUs landbrugspolitik, specielt med fokus på landbrugsstøtten og med støtten til mælkeproduktionen som case. Støtten påvirker livet på landet i den europæiske union, men den har også store konsekvenser for ulandene. Det er også et godt eksempel på hvordan politiske visioner og virkeligheden ikke altid stemmer overens. Forløbet er bygget op omkring 2 rapporter om EU, mælk og ulande: - Stop Milking the Poor og - While we wait for Equal Trade
Relevant for: hhx htx stx
Antal lektioner:
3 (stx - Samfundsfag A)
3 (stx - Samfundsfag B)
3 (hhx - International Økonomi B)
3 (hhx - International Økonomi A)
3 (htx - Samfundsfag C)
3 (htx - Samfundsfag B)

Du skal være logget ind som lærer for at kunne benytte undervisningsforløb.

Tilmeld som lærer Log ind med lærerkode

Skaf materialet

Noget materiale ligger direkte på vores platform. Andet må du desværre selv skaffe hos tredjemand, men vi har gjort det så nemt, som muligt. Se mulighederne til højre.

Kreditering

Den Europæiske Unions hjemmeside.

Foto er gratis download, taget af "Dan" og fundet på FreeDigitalPhotos.net