5 aktiviteter, der styrker kollegaskabet i din organisation

Teammøde på arbejdsplads

Dylan Gillis/unsplash.com

 

Mangler du idéer til ryste-sammen-aktiviteter, eller inspiration til hyggelige ting I kan lave sammen i jeres kollegiale fællesskab og på den måde gøre arbejdslivet lidt sjovere? Så læs med her, hvor du får fem idéer til aktiviteter, du kan lave sammen med dine kollegaer både online og ude i den fysiske verden.

 

Test jeres samarbejdsevner i et Escape Room

Leder i efter en aktivitet, der tester og styrker jeres måde at samarbejde på? Så er et Escape Room en genial og sjov løsning. Her skal I i fællesskab løse gåder og samarbejde om at komme ud af rummet i er blevet fanget i. Her er teamwork nøgleordet for, at missionen skal lykkes, og det er altså en sjov og anderledes måde at teambuilde på. Aktiviteten tager cirka en time og kan både laves online og fysisk.

 

Lav mad sammen online

Hvis I, i jeres teams har en travl hverdag og skal lave en nem ryste-sammen-aktivitet, der ikke kræver, at man hiver for meget tid ud af kalenderen, så arrangér en dag, hvor I laver mad sammen virtuelt. Her kan I skiftes i teamet til at finde på en lækker opskrift, som I så laver hver for sig over skype. På den måde tilbringer i tid sammen, uden at skulle sætte for meget tid af til det i en travl hverdag. Her kan I enten kaste jer ud i en klassiker eller eksperimentere med en anderledes opskrift såsom, der udfordrer jeres evner i køkkenet.

 

Besøg Arken

Leder du efter en anderledes oplevelse, der sætter kreativiteten i gang, er Arken Museum en idéel aktivitet at lave med dit team. For ordet anderledes er det helt rigtige at bruge om Arken. Det er nemlig et museum for moderne kunst, og alle Arkens udstillinger bryder derfor med det forventelige. Hvis du er træt af den klassiske museumsoplevelse, er Arken derfor lige et museum for dig. Her tages der fat på temaer som menneskets eksistens samt kunst, der bryder med de traditionelle former og materialer. Forbered dig derfor på at blive blæst bagover, forundret og måske endda en smule eftertænksom. Det er en aktiviteten, der sætter tankerne og kreativitet i gang.

 

Kom ud af jeres comfort zone og bevæg jer ud på glatis

Hvis I gerne vil have en anderledes og sjov oplevelse sammen, hvor I i fællesskab helt bogstaveligt talt kommer ud på glatis, så tag et smut forbi en af de indendørs skøjtebaner i Danmark. Om der er en i teamet, der er en rigtig skøjteeksperter og kan lave piruetter på isen eller spille ishockey, eller I alle er nybegyndere er ligegyldigt. Her handler det om at få en oplevelse sammen, der bryder med vanerne og dagligdagen, og hvor I, i teamet kommer lidt ud på glatis.

 

Tage en tur i Biografen eller teatret

Leder du efter en hyggelige oplevelse, som I efterfølgende kan diskutere og hyggesnakke om i teamet, så er en biograftur en fed idé. Nyd et afbræk fra hverdagen sammen med en stor popcorn i den ene hånd og en sodavand i den anden. Om I skal se et sindsoprivende drama, en hæsblæsende actionfilm eller en sjov komedie, der sætter gang i grinemusklerne, er helt op til jer. I kan også tage en tur i teatret, tage til et comedy show eller en anden form for live optræden, hvor I får lov til at grine og have det sjovt sammen.

 

Gå en tur i smukke omgivelser

Nogle gange er alt, der skal til, lidt luftforandring. Hvis I, i teamet bare trænger til at komme lidt ud af kontoret, kan I planlægge at gå en lang tur sammen. Det fører tit til nogle andre former for samtaler og samtaleemner, når man går en tur, sammenlignet med når man sidder overfor hinanden på et kontor. På den måde kan en gåtur i teamet også sætte gang i nogle nye kreative tanker og processer. Hvis gåturen skal gøres hyggelig, kan I jo købe en to-go kaffe i en nærliggende butik, som I kan nyde på turen.

Photocredit: Rodeo Project / Unsplash.com

You may also like...