Hvorfor skal jeg have en hurtig hjemmeside?

Kilde: Galymzhan Abdugalimov / Unsplash

Hastighedsoptimering er inden for kort tid blevet utrolig populært, hvilket der selvfølgelig er mange grunde til. Der bliver fokuseret på kvalitet i søgemaskinerne, og en langsom hjemmeside opfylder ikke dette kriterium. Der er derfor en god idé at gøre sin hjemmeside hurtigere gennem hastighedsoptimering.

Gør din hjemmeside populær i søgemaskinerne
Hvis du vil klare dig godt i søgemaskinerne, bliver du nødt til at tilpasse dig efter, hvad søgemaskinerne forventer af en god hjemmeside. I SEO’ens verden er det et stort minus, hvis din hjemmeside er langsom, fordi søgemaskinerne foretrækker hurtige hjemmesider. Ønsker du derfor at få en god placering i søgemaskinerne, bør du gå efter at hastighedsoptimere dit site. Husk på, at søgemaskiner så som Google, ønsker at placere de hjemmesider, som er gode for brugeren, øverst i deres søgemaskine.

Hold brugernes opmærksomhed

Søgemaskinerne elsker hjemmesider, som er gode for brugerne. Derfor hænger det også godt sammen, at du skal hastighedsoptimere, for at gøre potentielle brugere tilfredse med dit site.
En langsom hjemmeside kommer nemt til at skræmme brugere væk, hvilket hænger sammen med, at det store udvalg af hjemmesider, har gjort brugerne utålmodige. Du kender selv, at man hurtigt mister tålmodigheden, hvis et site bruger for lang tid på at loade. Er din hjemmeside langsom, risikerer du, at brugere går væk fra dit site, uden at have fået den viden/service som de søgte efter – hvilket skaber et dårligt ry for din hjemmeside. Gør derfor brug af hastighedsoptimering, hvis din hjemmeside er langsom. Med en hurtig hjemmeside kan du nemlig holde brugerne på dit site i længere tid, og dermed få en længere besøgstid. Dette er selvfølgelig relevant, hvis du ønsker at fange brugernes opmærksomhed på et produkt, en service eller andet. Derudover får du også en lavere afvisningsprocent, fordi du undgår, at brugerne springer videre til den næste hjemmeside på grund af for lang ventetid.

Hvis du vil vide mere om hastighedsoptimering

Er din hjemmeside langsom? Så er det måske nødvendigt at komme i gang med hastighedsoptimeringen. Mangler du viden inde for området, kan du med fordel besøge videoskolen for online markedsføring – Marketing.dk, og se videoen her: http://marketing.dk/hastighedsoptimering (vi gør opmærksom på, at det er en betalingsvideo). Derudover kan du læse mere om hastighedsoptimering på hjemmesiden hastighedsoptimering.dk.

You may also like...