Skylum Aurora HDR 2018

Med HDR-teknologi kan du få mange flere detaljer frem i kontrastrige motiver end ellers. HDR, som står for High Dynamic Range, sørger nemlig for at hente nuancer i de lyseste og mørkeste områder af dine billeder.

Nordlyset

Photocredit: Lightscape / Unsplash.com

I kontrastrige motiver kan kameraet ikke rumme alle detaljer fra de helt lyse til de helt mørke toner, der derfor vil blive gengivet som kridhvide eller kulsorte.

Men tager du flere billeder af motivet med forskellige eksponeringer, så nogle er lyse, nogle er normale, og nogle er mørke, kan du efterfølgende smelte dem sammen til ét, der rummer detaljer fra alle billederne.

Til formålet skal du bruge et særligt program, og et af de bedste af slagsen er Skylum Aurora HDR. Som abonnent på Digital FOTO kan du nu få en fuld version af Aurora HDR 2018 i Fordelszonen.

Udviklet sammen med kendt HDR-fotograf

HDR-programmet smelter automatisk dine billeder sammen, og bagefter har du masser af muligheder for at justere resultatet med forskellige forindstillinger og personlige justeringer.

Har du endnu ikke taget billeder af samme motiv med forskellige eksponeringer, kan HDR-programmet også hente detaljer frem i et enkelt billede. Du kan arbejde med raw-filer, og programmet fås til både Windows og Mac-computere.

Skylum Aurora HDR 2018 er blevet udviklet sammen med blandt andre Trey Ratcliff, som er en af verdens bedste HDR-fotografer.

You may also like...